МОУ  «РОДНИКОВСКАЯ ШКОЛА» Амвросиевского района ДНР 

Меню сайта
Категории раздела
Новости [300]
Поздравления [54]
Информация [206]
Объявления [26]
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

20:52
Звіт про проведення Тижня безпекижиттєдіяльності
    

Правила безпеки життєдіяльності слід знати всім, а підростаючому поколінню особливо. Адже, як свідчить безжальна статистика, маленькі громадяни нашої держави, на жаль, дуже часто стають учасниками надзвичайних подій. Причиною цьому є незнання дітьми послідовності правильних дій у екстремальних ситуаціях.

З метою запобігання загибелі дітей в умовах надзвичайних ситуацій , в рамках тижня безпеки життєдіяльності    в Родниківській ЗОШ  проводилась  роз’яснювальна робота та навчання дітей правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.Основною метою проведення Тижня було набуття школярами чітких знань, а також практичних дій та навичок поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру.

Відповідальний за пожежну безпеку Ножка Ю.М. провів з школярами практичні відпрацювання плану  евакуації, а також скорегував  дії вчителів і обслуговуючого персоналу у разі виникнення пожежі або надзвичайної ситуації.

У рамках Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності з учнями 5-9-х класів  школи були проведені бесіди  на тему «Небезпека вдома й на вулиці». Під час заняття з правил безпеки життєдіяльності школярам роз’яснювали основні правила поведінки в побуті, при експлуатації побутових електроприладів, на транспорті, автошляхах та залізниці, під час збирання дикорослих грибів, при виникненні пожежі, під час грози та сильного вітру, при виявленні розливу ртуті, при користуванні предметами побутової хімії та піротехнічними засобами, при виявленні маловідомих та вибухонебезпечних предметів. Наприкінці зустрічі для кращого засвоєння інформації учням та вчителям було вручено листівки з питань безпеки життєдіяльності.

Звичайно, і вдома, і у школі дітям щодня нагадують про правила безпеки. Але саме проведення Тижнів безпеки життєдіяльності є дієвою формою виховання підлітків, яка допомагає дітям правильно орієнтуватися у небезпеці та знаходити правильні рішення в разі виникнення надзвичайної ситуації.

 

 

 

Категория: Новости | Просмотров: 521 | Добавил: rodniki | Теги: безпека, Ртуть | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Вход на сайт
Поиск
Календарь
«  Октябрь 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архив записей
Друзья сайта

L.Kalashnikova © 2024
Бесплатный хостинг uCoz